Oslo Antirust

Tlf: 22 22 42 02
Østre Aker vei 205
0975 Oslo    

FLUID FILM ANTIRUSTBEHANDLING: STOPPER RUSTUTVIKLINGEN, NØYTRALISERER SALTET OG ER RASKT, RIMELIG OG MILJØVENNLIG

Om Fluid Film

Fluid Film er brukt globalt siden 1940-tallet på skip, offshore, i industri, landbruk og privat.

 

Det kommer fra sauen

Baseolja av ullfett/lanolin gir unike saltvannsbestandige egenskaper. Fluid Film fordamper ikke og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel på kjeder, vaiere, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindere, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere, til vinterkonservering, transportbeskyttelse osv.

Stopper rustutviklingen
Fluid Film er meget godt egnet til antirustbehandling og hulromsbehandling. Sprøyteutstyret trenger ikke å rengjøres etter bruk da Fluid Film ikke størkner. Gammel tradisjonell understellsbehandling mykgjøres, middelet trenger inn i eventuellle sprekker, fortrenger vann og stopper videre rustutvikling. Fluid Film er ikke elektrisk ledende, fortrenger vann og hindrer korrosjon. Den er derfor ypperlig til å brukes på elektrisk utstyr og kontakter for å hindre kontaktproblemer, jordfeil osv. Fluid Film svir ikke gress eller vegetasjon.

 

Tykner etter påføring

Gressklipperplater o.l. holder seg lettere rene. Snøfresere og snøskjær får mindre problemer fordi is og snø ikke vil bygge seg opp. Siden olja ikke samler skitt, er den ideell til landbruk- skog- og anleggsmaskiner. Brukes også til polering av aluminum og rustfritt stål og andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk og vinyl. Den egner seg også til impregnering av lær. Syntetisk gummi skades ikke, men naturgummi kan svelle. De tiksotropiske egenskapene gjør at olja blir tynn ved omrøring/risting og tykner etter påføring.

 

Miljøvennlig behandling

Fluid Film er miljøvennlig, er uten løsemidler og har så høyt flammepunkt som 207 grader Celsius, dvs. den er tungt antennelig.

Logo2
870d44614faa09e15077859ffd0d9242_Rustbehandlingskien