Oslo Antirust

Tlf: 22 22 42 02
Østre Aker vei 205
0975 Oslo    

FLUID FILM ANTIRUSTBEHANDLING: STOPPER RUSTUTVIKLINGEN, NØYTRALISERER SALTET OG ER RASKT, RIMELIG OG MILJØVENNLIG

Om oss

VI HAR TRO PÅ UNDERSTELLSBEHANDLING I OSLO
Vi har erfart hvor populær og anerkjent denne behandlingen har blitt i Østfold, Telemark, Vestfold og Buskerud. - Nå er vi også i gang i Oslo!

Oslo Antirust AS startet understellsbehandling i oktober 2015. Vi holder til i nyoppussede og meget godt egnede lokaler i Østre Aker vei 205 i Oslo. Dette er sentralt i Oslo nord/øst, og med mye bilrelatert virksomhet i nærheten.

Lanolinolja Fluid Film er et meget effektivt antirustmiddel og bruken brer om seg over hele verden. Den har mange bruksområder, og vi ser den har helt unike egenskaper som antirustmiddel på bil.

Vi har erfart hvor populær og anerkjent denne behandlingen har blitt i Østfold, Telemark, Vestfold og Buskerud, og har tro på interessen også i Oslo. Vi har valgt denne metoden og dette stoffet på grunn av alle de gode tilbakemeldingene fra kundene på våre andre verksteder. Det gjelder privatkunder, bilverksteder, bilforhandlere, kommuner og store firmaer.

Oslo antirust

Bilde fra Redwoodskogen ved San Fransisco etter fabrikkbesøk hos Fluid Film, juni 2015. Fra venstre Kai Funderud daglig leder Oslo Antirust AS. Oskar Schiøtz, Vestfold Antirust, Buskerud Antirust AS og deleier i Oslo Antirust AS. Matti Funderud, Funderud Antirust AS og deleier Oslo Antirust AS. Olav Rettedal, Rettedal Bilkontroll, importør av Fluid Film.