Om oss

Vi har tro på Understellsbehandling i Oslo Vi har erfart hvor populær og anerkjent denne behandlingen har blitt i Østfold, Telemark, Vestfold og Buskerud. - Nå er vi også i gang i Oslo!

Oslo Antirust AS startet understellsbehandling i oktober 2015. Vi holder til i nyoppussede og meget godt egnede lokaler i Østre Aker vei 205 i Oslo. Dette er sentralt i Oslo nord/øst, og med mye bilrelatert virksomhet i nærheten.

Lanolinolja Fluid Film er et meget effektivt antirustmiddel og bruken brer om seg over hele verden. Den har mange bruksområder, og vi ser den har helt unike egenskaper som antirustmiddel på bil.

Vi har erfart hvor populær og anerkjent denne behandlingen har blitt i Østfold, Telemark, Vestfold og Buskerud, og har tro på interessen også i Oslo. Vi har valgt denne metoden og dette stoffet på grunn av alle de gode tilbakemeldingene fra kundene på våre andre verksteder. Det gjelder privatkunder, bilverksteder, bilforhandlere, kommuner og store firmaer.

Bilde fra Redwoodskogen ved San Fransisco etter fabrikkbesøk på Fluid Filmfabrikken juni 2015. Fra venstre Kai Funderud daglig leder Oslo Antirust AS. Oskar Schiøtz, Vestfold Antirust, Buskerud Antirust AS og deleier i Oslo Antirust AS. Matti Funderud, Funderud Antirust AS og deleier Oslo Antirust AS. Olav Rettedal, Rettedal Bilkontroll, Fluid Filmimportør.

Bilde fra Redwoodskogen ved San Fransisco etter fabrikkbesøk hos Fluid Film, juni 2015. Fra venstre Kai Funderud daglig leder Oslo Antirust AS. Oskar Schiøtz, Vestfold Antirust, Buskerud Antirust AS og deleier i Oslo Antirust AS. Matti Funderud, Funderud Antirust AS og deleier Oslo Antirust AS. Olav Rettedal, Rettedal Bilkontroll, importør av Fluid Film.

Historikk 39 000 understellsbehandlinger siden 1988 liker vi å kalle erfaring

Oslo Antirust AS blei stiftet i April 2015 av Matti Funderud som eier og leder Funderud Antirust AS, og Oskar Schiøtz som eier og leder både Vestfold Antirust og Buskerud Antirust AS.

I 1970 kjøpte Mattis far Odd Funderud, løftebukk og kompressor og startet med oljebehandling av biler med motorsagkjedeolje.

Odd Funderud, Mattis far, i fullt sveisearbeid

Odd Funderud, Mattis far, i fullt sveisearbeid

I kombinasjon med gårdsbruket dreiv han med lakkering/sveising og understellsbehandling fram til 1988 da Matti tok over med mer avansert utstyr og aktiv annonsering. Matti er utdannet elektroingeniør og agrotekniker og har yrkesbakgrunn som salgsingeniør.

Etter et par års drift blei drifta utvidet til to løftebukker og i 1996, da det var behov for nok en løftebukk, blei Mattis bror Kai ansatt som understellsbehandler. Etter en del år gikk Kai over til drift av sitt eget firma, men blir nå ansatt som daglig leder i Oslo Antirust.

Oskar Schiøtz har i likhet med Matti også bakgrunn fra gård, nærmere bestemt i Barkåker mellom Tønsberg og Horten. Han er utdannet flymekaniker og jobbet tidligere på Rygge militære flystasjon.

Fra andre flymekanikere på Rygge, fikk han nyss om effektiviteten av oljebehandling av biler hos Funderud, og kom dit som kunde hvert år og med flere biler mellom 1997 og 2000. Imponert av effekten mot rust på gamle biler, startet han i full forståelse med Matti sitt eget understellsbehandlingsverksted nemlig Vestfold Antirust i år 2000. Etter 12 vellykka år starta han et nytt verksted i Lier ved Drammen i 2012. Dette verkstedet fikk også en god mottagelse i markedet og driver godt.

Oskar og Matti har hele tida hatt et godt samarbeid og utnyttet hverandres kompetanse og erfaringer. Da Oskar i 2014 foreslo å starte Oslo Antirust sammen, blei Matti med på en 50/50-basis.