Antirustgaranti

livstid-3-ar-biler

Antirust-10aar-garanti

  • Biler som er inntil 3 år gamle: Livstidsgaranti mot gjennomrusting.
  • Biler som er inntil 10 år gamle: 10 års garanti mot gjennomrusting.

Vi gir garanti mot gjennomrusting av understellet på bilen i hele bilens levetid, eller i 10 år. Det gjelder deler som travers, hjuloppheng, ramme, rammevanger, skjermer, nedkant av dører, kanaler og fjærtårn. Uansett om det ruster utenfra eller innenfra. Bilene kan være rustne, men de må passere vår rustkontroll før garantiordning iverksettes.

Garantien er betinget av at man følger vårt antirustptogram:

  1. Behandling: 40 punkters rustkontroll og plusspakke som innebærer at alt av plastdeksler og innerskjermer demonteres. Pris ink rustkontrollen kr 4300,-.
  2. Behandling: Etter 1,5 år. Pris kr 2900,-
  3. Behandling: Etter 3 år. Kr 2900,-
  4. Behandling: Etter 4,5 år kr 3900,-

Deretter repeteres punkt 2 til 4 så lenge garantien gjelder. Prisene gjelder personbil/stasjonsvogn og er ink mva. Tillegg for større biler.

Rustgarantien dekker ikke følgende

  • Lakkrustflekker med mindre de kommer som følge av gjennomrusting
  • Hengerfeste, stigbrett, bremserør, drivstoffrør, hydraulikkrør og drivstofftanker med tilhørende påfyllings- og ventilasjonsrør.
  • Rustskader som følge av karosseriskader pga ukyndig jekking eller ikke fagmessig oppretting og lakkering etter skade.

Garantipakke

Kjøper du en garantipakke, betaler du for en grundigere behandling som tar lengere tid. Vi tar av alle fire hjulene og demonterer innerskjermer. Det blir behandlet med et seigere, dyrere middel i hjulkasser og på områder som er utsatt for sprut fra hjulene. Dessuten skriver vi ut en garantiseddel og avtaler neste behandling. I tid legger vi til en eller halvannen time til den tiden en standardbehandling tar.

Plusspakke

Kjøper du en plusspakke, er det samme prosess som garantipakke, men uten garantibeviset. En plusspakke koster litt mindre enn en garantipakke.