Oslo Antirust

Tlf: 22 22 42 02
Østre Aker vei 205
0975 Oslo    

FLUID FILM ANTIRUSTBEHANDLING: STOPPER RUSTUTVIKLINGEN, NØYTRALISERER SALTET OG ER RASKT, RIMELIG OG MILJØVENNLIG

Hvorfor ruster nye biler i Norge?

Når nye biler triller ut av fabrikken så er de sjelden forberedt på hva som venter de i Norge. En kombinasjon av snø, temperaturvariasjoner og salting av glatte veier gjør at biler ruster raskere her enn i de fleste andre land. På biler som er 4-5 år gamle, og ubehandlet er det ikke uvanlig at vi finner store rustangrep som vil ha stor betydning for bilens verdi. Ofte er dette ukjent for eieren.

 

Hvor tidlig bør man utføre en understellsbehandling for å unngå rust?

NAF sin anbefaling er å gjennomføre en antirustbehandling innen bilen er to år gammel. Da er sjansen god for at du har fått beskyttet den før den første rusten har oppstått. Det er noen modeller som ruster mer enn andre så er du i tvil om den bør tas tidligere så ta gjerne kontakt med oss.

 

Bilde1

Bilder over viser hvordan en bil kan se ut etter bare tre år på norske veier.

Fluid Film – utviklet spesielt for å stoppe rust som er et resultat av fuktighet og salt

Fluid Film ble utviklet for å beskytte ballasttanker på amerikanske marineskip mot saltvann på 40-tallet. Siden den gang har formelen stadig blitt forbedret for å matche konkurrentene og møte kundenes krav. Fluid Film satte seg som mål om å hele tiden tilby det beste alternativet mot rust på markedet. I dag er de store innen skipsfart, industri og blant produsenter av anleggsmaskiner.

Fluid Film baseres på lanolinolje som utvinnes av saueull. Den har flere egenskaper som gjør den spesielt godt egnet mot rust på biler her til lands. I tillegg til å gi et beskyttende lag mot fuktighet på bilens understell så nøytraliserer den saltet som er bilens verste fiende. Etter påføring så kryper oljen inn i skjøter og falser hvor rustangrep som regel starter.

Fluid Film er et miljøvennlig alternativ som ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Bilde2

Hva om bilen allerede har begynt å ruste?

Har du det allerede oppstått rust på bilen så trenger du ikke fjerne den først dersom du bruker Fluid Film. Etter understellsbehandlingen vil oljen forhindre at rustangrepet utvikler seg videre.

Understellsbehandling på elbil

Bilde3 web

Mange populære elbilmodeller er like utsatt for rust som bensindrevne biler. Ta gjerne kontakt med oss så sjekker vi om din modell er utsatt. Dette avhenger av hvilket materiale som er brukt i understellet.

Våre ansatte har gjennomført opplæring i understellsbehandling på elbiler. Her må det tas ekstra hensyn til sensorer, kabler o.l.

Rask behandling

En understellsbehandling hos oss tar vanligvis halvannen time (noe lengre på plussbehandling og store biler). Du har tilgang til kaffe og tråløs internett mens du venter.

Oslo Antirust AS startet understellsbehandling i oktober 2015. Vi holder til i nyoppussede og meget godt egnede lokaler i Østre Aker vei 205 i Oslo. Dette er sentralt i Oslo nord/øst, og med mye bilrelatert virksomhet i nærheten

Det er mange som har etterlyst et alternativ til de etablerte systemer. Fluid Films store fortrinn er at den ikke er avhengig av at karosseriet er helt rent og fritt for rust for at den skal virke.

 

Kontakt oss i dag og unngå verditap på bilen.